Ce să faci și ce să nu faci când vine vorba de mărturii de nuntă

Lucuri pe care ar trebui să le faci sau, dimpotrivă, pe care nu ar trebui să le faci atunci când oferi mărturii la evenimentul tău!

DO: Oferă-le ceva practic

Înainte să cumperi mărturiile de nuntă, acordă-ţi un moment şi gândeşte-te – oare ţie ţi-ar plăcea să primeşti mărturia dăruită de tine?

Mărturiile comestibile precum mierea, piperul sau ceaiul sunt o variantă sigură, de care invitaţii tăi se vor bucura în următoarele zile sau chiar în drumul lor spre casă.

Din categoria mărturiilor utile fac parte eprubetele cu sare de baie, săculeţii cu sare şi ierburi aromatice, lumânările parfumate sau diverse sticluţe pentru băuturi.

DON’T: Mărturii inutile

Când decizi să oferi mărturii la nunta ta, asigură-te că ceea ce vei dărui invitaților tăi va fi păstrat și prețuit.

Din păcate, mărturiile care sunt oferite doar “ca să fie”, ajung de cele mai multe ori la gunoi.

DO: Oferă produse handmade

Produsele handmade vor fi întotdeauna apreciate de către invitații tăi pentru că sunt realizate cu dragoste și dăruite, iar în acest fel poti susține și micii antreprenori. Poți alegerii lumânări din ceară de soia turnate manual, un detaliu pe care sigur invitații tăi îl vor aprecia.

DON’T: Nu încerca să asortezi totul

Poate te-ai îndrăgostit de culoarea albastră sau de o anumită tematică, însă nu încerca să faci ca totul să se potrivească. Alege un design ușor diferit astfel încât mărturiile de nuntă să iasă în evidență.

DO: Alege ceva semnificativ

Alege mărturiile de nuntă care să îţi exprime personalitatea, care să vorbească despre ceea ce iubeşti şi ceea ce îţi încântă inima. Poate îţi plac licorile dulci, eşti un romantic incurabil sau pur şi simplu adori mirosul mării.

DON’T: Comandă prea puține

Știm că organizarea une nunți implică o serie de cheltuieli, însă e bine să-ți faci o listă cu numărul invitaților și să comanzi câteva mărturii în plus pentru a scăpa de griji.

Wedding photo created by senivpetro – www.freepik.com

  Lasă un răspuns

  Consultantul tău

  Consultantul tău

  Ai nevoie de informații suplimentare?

  Scrie-mi și voi reveni în curând cu un răspuns.

  Consultantul tău
  Hei! 👋
  Sunt aici pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere în căutarea cadoului perfect. Îmi dai mai multe detalii?
  WhatsApp