Cum să-ți alegi mărturiile perfecte?

Ghidul tău pentru alegerea mărturiilor perfecte pentru evenimentul tău.

Fără îndoială, 2022 va fi anul marilor nunți și evenimente. În ultimul timp, cuplurile tind să pună din ce în ce mai mult accent pe felul în care se simt invitații lor, pe experiența pe care au avut-o la nuntă, iar cu această ocazie vine și întrebarea “se mai oferă mărturii la nuntă?”.

Cu siguranță tradiția de a le oferi ceva invitaților tăi care să le amintească de ziua cea mare nu va dispărea cu timpul, iar dăruirea unei mărturii va rămâne întotdeauna la alegerea mirilor, însă cum știm ce mărturii se potrivesc?

Dacă alegerea mărturiilor ți se pare copleșitoare și dificilă, iată câteva sfaturi de care să ții cont atunci când alegi mărturii pentru evenimentul tău!

Mărturie_de_nuntă_-_Sticluțe_cu_tematică_marină_culoare_Olive

1. Alege ceva cu care tu și partenerul tău să rezonați!

De cele mai multe ori vrem să le oferim oamenilor în dar ceva ce ne reprezintă, astfel încât amintirea evenimentului să nu se șteargă rapid din memoria invitaților.

Poate vă place marea, plimbările lungi pe plajă, iar sticluțele cu sare și scoici ar putea fi o idee perfectă.

Sunteți firi romantice care adoră relaxarea? Ce-ai zice de o lumânare parfumată?

2. Alege mărturii folositoare, utile invitaților tăi!

Din păcate, o mulțime de mărturii sunt pur și simplu “uitate” pe masă sau aruncate imediat după terminarea evenimentului. Motivul? Mărturii prea banale pe care oamenii nu le pot folosi.

Sarea și piperul roșu din mărturiile noastre își vor găsi cu siguranță locul în bucătăria oricărui invitat și dacă tot suntem la capitolul bucătărie, de ce să nu alegi un borcănel cu miere pe care invitații sigur îl vor aprecia într-o dimineață târzie alături de un ceai fierbinte.

3. Ai grijă la metoda de prezentare!

Un ambalaj atent ales poate conta mai mult decât crezi atunci când vine vorba de mărturiile dăruite invitaţilor tăi, așa că ai grijă să alegi produse de calitate cu un design plăcut.

Fie că este vorba despre recipiente, plicuri sau săculeţi, ambalajul ales pentru mărturii ar trebui să aibă un impact la fel de mare precum conţinutul, având un rol esenţial în prima impresie creată invitaţilor tăi.

Indiferent de varianta pe care o alegi, ai grijă ca acestea să fie potrivite, în ton cu tematica nunţii tale şi adecvate conţinutului ales pentru mărturii.

Săculeții cu lavandă și etichetă personalizată sigur nu vor trece neobservați, iar cu ajutorul mărturiilor cu sare și piper roșu poți transmite un mesaj discret invitaților tăi sau, de ce nu, citatul preferat.

4. Spune “NU” personalizării excesive!

Încearcă să rezişti tentaţiei de a pune numele vostru pe aproape orice obiect dăruit. Personalizarea poate transforma foarte uşor un lucru util într-un lucru deloc plăcut.

Spre exemplu, toţi se vor bucura de fotografiile tip magnet făcute în ziua nunţii, însă te asigurăm că, cu mici excepţii, nimeni nu le va afişa mândru pe frigider!

Alege să personalizezi discret mărturiile printr-o etichetă elegantă, care să se potrivească fiecărui produs în parte!

Sperăm că sfaturile noastre să te ajute în alegerea mărturiile perfecte astfel încât să te poți bucura pe deplin de cel mai important eveniment din viața ta.

Wedding photo created by v.ivash – www.freepik.com

  Lasă un răspuns

  Consultantul tău

  Consultantul tău

  Ai nevoie de informații suplimentare?

  Scrie-mi și voi reveni în curând cu un răspuns.

  Consultantul tău
  Hei! 👋
  Sunt aici pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere în căutarea cadoului perfect. Îmi dai mai multe detalii?
  WhatsApp