GIVEAWAY | Câștigă un voucher x1000 lei pe care îl poți folosi la achiziționarea mărturiilor de nuntă sau botez!

GIVEAWAY | Câștigă un voucher x1000 lei pe care îl poți folosi la achiziționarea mărturiilor de nuntă sau botez!

Kandor Special Gifts ți-a pregătit un super GIVEAWAY, dedicat special celor care vor să aibă la eventimentul lor mărturii memorabile! Premiul constă într-un voucher în valoare de 1000 de lei care poate fi folosit pe acest site în categoria “Mărturii nuntă/botez”. Transportul este asigurat de noi oriunde în ţară, prin curierat rapid.

Cum poți participa?

1️⃣ Urmărește-ne pe Instagram și dă un like la pagina de Facebook;

2️⃣ Dă like & share acestei postări;

3️⃣ Menţioneză într-un comentariu 2 persoane care se vor bucura de acest premiu.
Concursul se desfășoară doar pe teritoriul României iar câștigătorul va fi extras printr-o aplicație de selecție aleatorie și va fi anunțat tot aici, pe pagină.
Concursul va fi deschis până pe 1 aprilie 2023, ora 12:00.
Se acceptă pentru concurs doar conturi reale și active.

Regulament oficial concurs “Voucher 1000 de lei”

Sectiunea 1. Organizatorii concursului

 1. Concursul este organizat de: SC SHINY PIXEL DESIGN SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Prelungirea Ghencea 124D, ET5, ap 74, Sector 6 înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/14262/2017, CUI/CIF: 38091120 denumiti in continuare Organizator, in conformitate prevederile prezentate in prezentul Regulamentul Oficial al Concursului (denumit in continuare “Regulament Oficial”/”Regulament”).

Sectiunea 2. Durata si aria de desfasurare a concursului

 1. Concursul se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei, la concurs putand participa orice persoana. Concursul va incepe la data de 29.01.2023 si va lua sfarsit la data de 01.04.2023, 12:00 ora Romaniei, urmand a se desfasura exclusiv pe conturile de Facebook si Instagram @KandorSpecialGifts, disponibile la urmatoarele adrese:

 https://www.facebook.com/KANDOR.SPECIALGIFTS

 https://www.instagram.com/kandor.specialgifts/

Sectiunea 3. Dreptul de participare

 1. La acest concurs poate participa orice utilizator al platformelor Facebook si Instagram care detine un cont real pe platforma si care indeplineste criteriile de participare descrise in continuare in prezentul regulament. Nu au dreptul de a participa la acest concurs angajatii si rudele de pana la gradul 2 ai reprezentatilor companiei organizatoare si ai agentiilor cu care compania organizatoare colaboreaza.


Sectiunea 4. Premiile concursului

4.1. Premiul concursului este pus la dispozitie de catre Organizator: Un voucher in valoare de 1000 lei.

4.2. Valoarea totala a premiului oferit de SC. SHINY PIXEL DESIGN S.R.L. este 1000 lei si poate fi folosit exclusiv pe site-ul www.kandorspecialgifts.ro, in vederea achizitionarii de marturii de nunta/botez.

Premiul este netransmisibil si nu poate fi inlocuit sau restituit in lei la solicitarea participantilor.

4.3. Concursul va avea un singur castigator, acesta beneficiind de premiile puse la dispozitie de catre Organizator, asa cum sunt detaliate in SECTIUNEA 4.1

4.4. Premiul se va acorda prin tragere la sorti dintre participantii care au indeplinit conditiile de participare asa cum sunt descrise in SECTIUNEA 5.

4.5. Costurile de transport sunt suportate de Organizator in masura in care castigatorul indica o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Castigatorul va suporta cheltuielile de rambursare daca refuza premiul ulterior expedierii acestuia de catre Organizator.

 

Sectiunea 5. Mecanismul concursului

5.1. Concursul se desfasoara exclusiv pe conturile de Faebook și Instagram (https://www.facebook.com/KANDOR.SPECIALGIFTS si https://www.instagram.com/kandor.specialgifts/ ) in perioada mentionata la SECTIUNEA 2, printr-o postare in feed.

5.2. Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa realizeze cumulative urmatoarele actiuni:

 • Sa dea follow ambelor conturi de social media;
 • Sa dea like & share postarii referitoare la concurs;
 • Sa menţioneze într-un comentariu 2 persoane care se vor bucura de premiu;
 • Optional: Sa dea Share postarii in story cu tag @kandorspecialgifts.

5.3. Pentru ca o inscriere sa fie considerata valabila si inregistrata de catre un participant acesta trebuie sa respecte, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

 • sa nu incalce in niciun fel prezentul Regulament oficial;
 • sa nu contina detalii defaimatoare, cuvinte sau simboluri care sunt jignitoare in general sau in mod direct pentru persoane de o anumita rasa, entitate, religie, orientare sexuala sau grup socio-economic sau mesaje ilegale, imorale sau antisociale;
 • sa nu contina amenintari catre orice terta persoana, loc, afacere sau grup, sa nu lezeze intimitatea, dreptul la viata privata si/sau alte drepturi ale oricarei terte persoane, firma sau entitate si nu trebuie sa incalce in niciun alt mod legile si reglementarile aplicabile;
 • sa nu contina referiri sau mesaje cu privire la marci inregistrate sau neinregistrare;
 • sa nu foloseasca expresii protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala;
 • sa nu promoveze marcile de tigarete sau alcool, sau consumul de tutun si alcool;
 • sa nu contina mesaje adresate minorilor si sa nu faca referire la minori;
 • sa nu includa date cu caracter personal apartinand lui sau altor persoane.

Participantul care va posta un comentariu care nu indeplineste conditiile enumerate mai sus, va fi descalificat, si nu va fi luat in considerare in vederea includerii in tragerea la sorti si/sau si a desemnarii participantilor castigatori. Organizatorul are dreptul, dar nu si obligatia, de a sterge/modifica/altera in orice mod comentariul/comentariile participantului/participantilor ce nu indeplineste/indeplinesc conditiile enumerate mai sus.

5.4. Nu vor fi luate in considerare:

 • Comentariile care nu contin minim 1 tag catre un cont real;
 • Participantii care nu se regasesc in lista de urmaritori pe conturile de Facebook si Instagram ale Organizatorului;
 • Intentiile de participare la concurs manifestate prin intermediul mesageriei private Instagram.
 • Raspunsurile primite dupa momentul incheierii concursului, asa cum este definit in SECTIUNEA 2 al prezentului regulament.

 

Sectiunea 6. Anuntarea castigatorului si acordarea premiului

6.1. In cursul zilei de 02.04.2023 se va realiza tragerea la sorti. Pentru aflarea castigatorului se va folosi sistemul independent random.org. Rezultatele tragerii la sorti vor fi disponibile ulterior pentru consultare, pe site-ul mentionat. Sistemul random.org garanteaza neutralitatea rezultatelor si lipsa interventiei umane in alegerea castigatorilor.

6.2. Se va extrage 1 castigator si 3 rezerve. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat pentru stabilirea detaliilor de acordare a premiilor sau refuza premiul sau beneficiarul final al premiului nu indeplineste criteriile mentionate la SECTIUNEA 4, se va proceda la contactarea rezervelor, in ordinea extragerii acestora.

6.3. Castigatorul va fi anuntat prin LATE EDIT, la postarea de concurs de pe conturile de social media ale lui @kandorspecialgifts, unde, in functie de limitarile tehnice ale platformei, va fi etichetat astfel incat sa fie notificat ca a fost mentionat in postare. Se va incerca contactarea acestuia si prin intermediul mesageriei Facebook/Instagram pentru a spori sansele de raspuns.

6.4. Pentru validarea castigatorului, acesta va trebui sa trimita un email cu datele personale la adresa hello@kandorspecialgifts.ro. Informatiile necesare sunt: nume, prenume, varsta, numar de telefon, oras de resedinta, in vederea contactarii ulterioare de catre reprezentantii Organizatorului si transmiterea detaliilor legate de personalizare.

6.5. Castigatorul are la dispozitie 24 de ore de la data anuntarii sa trimita informatiile personale pentru a putea fi validat si pentru a se putea stabili detaliile intrarii in posesia premiului. In cazul in care castigatorul nu poate fi validat in termen de 24 de ore, se va proceda la contactarea rezervelor, in ordine in care au fost extrase. Acestea au la dispozitie un termen de 24 ore pentru validare prin trimiterea datelor personale necesare.

6.6. In circumstante care nu depind de Organizator, acesta nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea acordarii premiilor.

 

Sectiunea 7. Responsabilitate

7.1. Organizatorul va acorda premiul in conformitate cu specificatiile acestui Regulament oficial. Orice hotarare asupra concursului luata de catre Organizator este finala si nu se supune nici unui recurs.

7.2. Organizatorul nu se vor implica in niciun schimb de corespondenta si nici nu se vor angaja in vreo comunicare cu privire la concurs, castigatori, probleme procedurale sau rezultatele concursului, exceptand cele mentionate prin Regulamentul oficial.

7.3. Participantul intelege si garanteaza ca nu va posta comentarii care:

 • incalca, in orice mod, legile aplicabile;
 • reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, a dreptului la imagine sau a dreptului la protectia datelor cu caracter personal apartinand unei terte persoane;
 • contin referiri sau trimiteri la marci inregistrate sau neinregistrate;
 • promoveaza marci de produse de tutun sau alcool sau consumul de tutun sau alcool;
 • contin si fac referire la detalii defaimatoare, cuvinte sau simboluri care sunt jignitoare pentru persoane de o anumita rasa, entitate, religie, orientare sexuala sau grup socio-economic;
 • contin amenintari adresate oricarei terte persoane, loc, afacere sau grup;
 • ezeaza intimitatea sau dreptul la viata privata ale unei terte persoane;
 • prezinta caracter pornografic sau nuditate.

7.4. Participantul intelege si recunoaste ca va fi singurul responsabil si ca va acoperi oricare si toate prejudiciile cauzate Organizatorului ca urmare a incalcarii drepturilor tertilor prin comentariul incarcat, inclusiv dar fara limitare, drepturile de proprietate intelectuala. Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii pe contul de Instagram al lui addina.zaharia.dombi/ sau pe conturile de Instagram ale Organizatorului a unor mesaje inadecvate sau care incalca drepturile unui tert (inclusiv drepturile de autor) si va despagubi Organizatorul pentru toate prejudiciile suferite ca urmare a utilizarii, unor mesaje inadecvate sau care incalca drepturile de proprietate intelectuala, precum si orice alte drepturi apartinand unor terte parti.

7.5. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

 • actiunile si calitatea serviciilor prestate de catre terti pentru si in numele sau;
 • probleme de ordin tehnic sau de incapacitate a participantului (erori ale browserelor, probleme ale conexiunii la internet, probleme de hardware sau software ale device-ului cu care acceseaza platforma Instagram, incapacitatea Participantului de a lucra pe calculator/telefon sau de a naviga pe internet) pe care le-ar putea intampina acestia la inscrierea in concurs, din motive ce nu tin de Organizatori;
 • postarea comentariilor in afara perioadei concursului, asa cum este definita la SECTIUNEA 2 din prezentul regulament.
 • eventualele dispute legate de drepturile Participantilor asupra conturilor de Instagram sau de datele de contact ale participantilor;
 • eventualele dispute legate de drepturile Participantilor asupra conturilor de Instagram sau de datele de contact ale participantilor;
 • orice incercare de participare la concurs facuta in afara perioadei definite in prezentul regulament;
 • pierderea de catre Participant a datelor de logare, blocarea contului de Instagram, a adreselor de e-mail ale participantului sau alte defectiuni ale mecanismelor retelelor de socializare care fac imposibila contactarea sau validarea participantului si care nu sunt imputabile Organizatorului;
 • erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal de catre participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea credinta a tehnologiei de catre participant in scopul de a manipula rezultatele concursului) sau a device-ului mobil folosit a accesarea platformei Instagram;
 • erori cauzate de folosirea altor tehnologii sau retele de socializare decat cele indicate de catre Organizator in regulament;
 • situatiile in care anumite persoane inscrise in concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la concurs, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Organizatorul il pot exercita in mod rezonabil;
 • imposibilitatea Castigatorului de a intra in posesia premiului, din cauze independente de vointa Organizatorului.

7.6. Toti Participantii la concurs recunosc si sunt de acord ca Facebook/Instagram nu va fi tinut raspunzator pentru niciun prejudiciu suferit de catre participanti ca urmare a participarii la concurs.

7.7. Prin participarea la concurs, in calitate de participant, ca urmare a incarcarii unor mesaje text pe contul de Facebook/Instagram al lui kandorspecialgifts, in legatura cu prezentul concurs, toti participantii acorda Organizatorului o licenta universala din punct de vedere teritorial, neexclusiva, gratuita, irevocabila, pentru durata maxima de protectie a drepturilor potrivit legii si pentru toate modurile de utilizare si exploatare (incluzand, dar fara a va limita la dreptul de reproducere, distribuire, imprumut, realizare de opere derivate, in intregime sau partial).

7.8. In masura in care legea locala impune proceduri care trebuie respectate, sau aprobari, autorizari, acorduri sau altele care trebuie obtinute in scopurile unei asemenea licentieri, participantii se obliga sa indeplineasca aceste proceduri, sa obtina asemenea aprobari, autorizari, acorduri sau altele, la solicitarea Organizatorilor.

7.9. In cazul in care participantii nu doresc sa acorde aceste drepturi sau sa indeplineasca cele de mai sus, acestia sunt rugati sa nu participe la acest concurs.

 

Sectiunea 8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

8.1. Datele cu caracter personal ale participantilor sunt prelucrate de catre Organizator, in scopul desfasurarii Concursului, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul”) si ale Legii nr. 190/2018.

8.2. Datele personale sunt prelucrate de catre Organizator, in calitate de operatori de date, atat direct, cat si prin intermediul Agentiilor, in calitate de persoane imputernicite (entitati care prelucreaza date cu caracter personal pe seama și în numele Organizatorilor) in sensul Regulamentului.

8.3. Temeiul juridic al prelucrarii datelor il constituie executarea contractului (art. 6 alin. 1 lit. b) din Regulament), respectiv acordarea de catre Organizatori castigatorului a premiului mentionat in prezentul regulament de concurs

8.4. De asemenea, organizatorii prelucreaza datele castigatorului in temeiul obligatiilor prevazute de reglementarile legale in vigoare referitoare la calcularea, retinerea si virarea la bugetul de stat a sumelor reprezentand taxe, impozite si contributii datorate de acestia in considerarea naturii premiilor acordate care constituie avantaje in natura si care urmeaza regimul fiscal al acestei categorii, conform art. 6 alin. 1 lit. c) din Regulament (astfel cum se mentioneaza si in SECTIUNEA 7).

8.5. Categoriile de date personale care fac obiectul prezentei prelucrari sunt urmatoarele:

 • pentru toti participantii: contul de Instagram si Facebook cu informatiile aferente;
 • pentru castigator: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, localitatea de resedinta si datele din cartea de identitate.
 • pentru beneficiarul final al premiului si imputernicitii castigatorilor (transferul premiului sau imputerniciti pentru primirea premiilor in numele castigatorului): nume, prenume, respective datele din cartea de identitate (pentru beneficiarul final).

 

Sectiunea 9. Persoanele vizate si drepturile acestora

9.1. Persoanele vizate de prezenta prelucrare sunt (a) persoanele fizice majore care se inscriu in concurs potrivit prezentului Regulament Oficial, indiferent daca se dovedeste ulterior ca acestea nu indeplineau conditiile pentru a fi considerate participant potrivit prezentului regulament oficial.

9.2. Drepturile Participantilor ale caror date cu caracter personal sunt prelucrate. Fiecare persoana vizata de prezenta prelucrare beneficiaza conform prevederilor legale aplicabile in materie de urmatoarele drepturi:

 • dreptul de acces la date – aveti dreptul, ca in orice moment, sa stiti ce date prelucram cu privire la dumneavoastra si cum prelucram aceste date;
 • dreptul la rectificare – in cazul in care constatati ca datele pe care le prelucram sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa ne solicitati rectificarea, completarea datelor inexacte sau incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor – in anumite situatii (de ex. atunci cand datele nu mai sunt necesare pentru scopul in care au fost colectate sau atunci cand datele sunt prelucrate ilegal) sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra prelucrate in scopurile mentionate in prezentul document.
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii – va este recunoscut, in conditiile art. 18 din Regulament, iar Organizatorul va fi obligat sa opreasca temporar prelucrarea datelor pana la clarificarea exacta a situatiei acestor date;
 • dreptul la opozitie – din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, in conditiile art. 21 din Regulament;
 • dreptul de a va adresa cu o plangere – la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal;
 • dreptul de a va adresa cu o actiune in instanta – atunci cand considerati ca drepturile dumneavoastra sunt incalcate;

9.3. In cazul oricaror intrebari cu privire la prelucrarea datelor personale sau in vederea exercitarii oricaruia dintre drepturile mentionate mai sus, persoana vizata va transmite o cerere scrisa, la adresa de e-mail hello@kandorspecialgifts.ro sau prin Posta la adresele Oraganizatorilor, mentionate in SECTIUNEA 1.

 

Sectiunea 10. Stocarea datelor cu caracter personal

10.1. Datele participantilor la Concurs sunt stocate pentru o perioada de 3 ani la data finalizarii Concursului, pentru respectarea termenului general de formulare a plangerilor sau contestatiilor.

Documentele justificative care stau la baza acordarii premiului, cum sunt procele verbale de acordare sunt pastrate pentru o perioada de 10 ani de la inchiderea anului financiar relevant, pentru a putea fi prezentate autoritatilor financiare competente, la solicitarea acestora.

 

Sectiunea 11. Categorii de destinatari

11.1. Datele cu caracter personal colectate si prelucrate in cadrul concursului de catre sau pe seama Organizatorilor pot fi transmise partenerilor contractuali ai acestuia care asista in organizarea concursului (care vor prelucra datele conform instructiunilor Organizatorilor) si realizarii celorlalte scopuri mentionate mai sus, altor parteneri contractuali, autoritatilor competente, conform prevederilor legale in vigoare, precum si publicului (in ceea ce priveste castigatorii). Organizatorii pot transfera datele cu caracter personal in alte state din cadrul Uniunii Europene (de ex. laboratoare de analize medicale). Organizatorii se obliga sa respecte toate prevederile legale privind protectia datelor personale, stocand datele atat pe perioada desfasurarii concursului, cat si ulterior incheierii acestuia, pe perioada necesara, in accord cu prevederilor legale in vigoare in materie fiscala si in materia arhivarii.

 

Sectiunea 12. Publicitatea

12.1. Prin inscrierea si participarea la concurs, castigatorul/beneficiarul final al premiului isi exprima acordul in mod expres si neechivoc cu privire la filmarea, inregistrarea si/sau fotografierea acestora, precum si cu privire la folosirea pe o durata de 1 an de la momentul intrarii in posesia premiului, a tuturor materialelor rezultate in urma filmarii, inregistrarii si/sau fotografierii acestora in orice forma de publicitate post-concurs, in legatura cu aceasta, fara remunerare sau cost din partea Organizatorilor.

12.2. Inscrierea la concurs implica acceptarea neconditionata si irevocabila a castigatorului/beneficiarului final al premiului ca numele, fotografiile si materialele filmate cu acestia in timpul desfasurarii concursului sau in cadrul campaniilor publicitare ulterioare, continand imaginea, numele si vocea acestora, sa poate fi fixate, difuzate si/sau exploatate in scop publicitar pe o durata de 1 an de la momentul intrarii in posesia premiului de catre Organizatori, fara niciun fel de pretentii pecuniare sau de orice alta natura din partea castigatorului/beneficiarului final al premiului.

12.3. Prin inscrierea si participarea la concurs, castigatorul/beneficiarul final al premiului cedeaza cu titlu gratuit Organizatorilor dreptul exclusiv de a folosi imaginea si vocea acestora in toate ipostazele, situatiile si aparitiile realizate de acestia in timpul investigatiilor oferite ca premiu, pe o durata de 1 an de la intrarea in posesia premiului. Drepturile acordate includ dreptul de folosire a numelui, imaginii (in fotografii si/sau inregistrari audio-video) si a vocii acestora, in toate tipurile de media cunoscute in prezent sau aparute ulterior, precum si folosirea lor pe o durata de 1 an de la momentul intrarii in posesia premiului, in scop publicitar, in toate campaniile de promovare realizate de catre Organizatori, pe teritoriul Romaniei, inclusiv prin internet

 

Sectiunea 13. Litigii

13.1. Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente. Legea aplicabila este legea romana.

 

Sectiunea 14. Incetarea inainte de termen a concursului

14.1. Concursul poate inceta inainte de termen, in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorilor, din motive independente de vointa acestora, de a continua concursul potrivit Regulamentului oficial. Situatiilor avute in vedere mai sus le sunt asimilate si actele de putere publica ale unei instante competente sau ale altei autoritati publice competente care impedica derularea concursului potrivit regulamentului oficial. In situatiile avute in vedere in aceasta sectiune, Organizatorii nu mai sunt tinuti la nicio obligatie catre Participanti, dupa cum nu sunt tinuti la intoarcerea unei sume banesti sau plata unei sume banesti cu titlu de despagubire sau altele asemenea. Incetarea inainte de termen a concursului urmeaza a fi adusa la cunostinta publica in modalitatile prevazute la SECTIUNEA 1.

 

Sectiunea 15. Regulamentul oficial al concursului

15.1. Regulamentul oficial al concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.kandorspecialgifts.ro precum si la sediile Organizatorilor. Prin participarea la acest concurs, Participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament oficial.

Consultantul tău

Consultantul tău

Ai nevoie de informații suplimentare?

Scrie-mi și voi reveni în curând cu un răspuns.

Consultantul tău
Hei! 👋
Sunt aici pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere în căutarea cadoului perfect. Îmi dai mai multe detalii?
WhatsApp